Καλάθι Αγορών (0 προϊόντα) 0,00 €

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!

Προφίλ

Δημιουργήσαμε με αγάπη το «White Angels e-shop» για να σας προσφέρουμε πρωτότυπα και ποιοτικά είδη γάμου και βάπτισης που θα σας ενθουσιάσουν!

Το e-shop μας, είναι ένα απο τα λίγα στα οποία μπορείτε να βρείτε ΕΠΩΝΥΜΑ νυφικά και βραδινά καθώς επίσης και παρανυφάκια, αξεσουάρ νύφης και είδη για το γάμο η τη βάτπιση του παιδιού σας που ξεκινούν από μόλις λίγα ευρώ.

Επιπλέον στο «White Angels E-shop» έχουμε δημιουργήσει μία σειρά οικονομικών νυφικών για όλες εσάς που θα θέλατε κάτι πιό οικονομικό αλλά εξίσου εντυπωσιακό.

Όλα μας τα νυφικά και βραδινά είναι ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ και ράβονται στα μέτρα σας ακριβώς έτσι όπως τα βλέπετε στις φωτογραφίες. Στο White Angels E-shop ΔΕΝ αναλαμβάνουμε αντιγραφές νυφικών ή βραδινών φορεμάτων γιατί θέλουμε πάντα να σας προσφέρουμε την ποιότητα και το αποτέλεσμα που βλεπετε στην φωτογραφία της κάθε εταιρείας ξεχωριστά.

Όλα μας τα νυφικά διατίθενται τόσο για αγορά όσο και για ενοικίαση.

Επιπλέον το E-shop μας παρέχει απλό και λειτουργικό σχεδιασμό ετσι ώστε να μπορείτε να περιηγηθείτε σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Ακόμη θέλοντας να εξυπηρετήσουμε και να απαντάμε στις απορίες σας όσο το δυνατό πιό άμεσα, σας παρέχουμε πολλαπλούς τρόπους επικοινωνίας, ένας εκ των οποίων είναι και το “Live Chat”.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε με χαρά και να οργανώσουμε παρέα την ωραιότερη στιγμή της ζωής σας.

 

Με εκτίμηση

Ζωή Νικολαίδου